imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вероятно скоро ще се запознаем с iPhone X в златна разцветка


Федералната комисия по телекомуникации на САЩ издаде FFC сертификат на десетото поколение iPhone на 4 октомври или по-малко от месец преди появата на иновативния смартфон на Apple от най-висок клас на пазара, а ние имаме една добра новина. Съвсем скоро до вариантите с черен и бял корпус може да застане и предложение със златна разцветка, а предположението този път не е подкрепено от някой доклад на Ming-Chi Kuo или на Mark Gurman от Bloomberg.

Макар и от Apple да не са коментирали слуха, бихме могли да кажем, че зад появата на iPhone X със златна разцветка на корпуса стои официален източник. Всеки производител в рамките на САЩ e длъжен да изпрати точните технически данни и друг вид параметри на Федералната комисия по телекомуникации, преди да пусне своята разработка в продажба. Явно това се е случило и с очаквания трети цвят на iPhone X, но има и една малка особеност. FCC са длъжни да пазят в тайна предоставените данни и то в рамките на 180 дни, което означава само едно.

По всичко изглежда, че заедно с бялата и черна разцветка на корпуса, iPhone X е получил сертификат и за своя златист вариант, зад което твърдение стоят и публикуваните от FCC снимки на устройството. Реално погледнато, между тях и пуснатите в продажба варианти на десетото поколение няма абсолютно никаква разлика, освен задната страна на корпуса. Няма как да знаем какво се случва във вътрешната част на смартфона, но това не трябва да ни притеснява.

При всички положения, техническите характеристики на „златния“ iPhone X няма да се различават от тези на останалите два варианта. Просто една нова и доста добре изглеждаща или поне на предоставените снимки разцветка, а според нас, устройството може да дебютира в началото на юни, по време на организираната от Apple Световна конференция на разработчиците WWDC 2018. Повече за иновативното десето поколение iPhone може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: The Verge

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.