imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Прогноза за вградена TrueDepth камера в iPad Pro през 2018


Надяваме се, че скоро ще можем да тестваме страхотните възможности на вградената TrueDepth камера в iPhone X. Празничното поколение ще се появи на пазара до края на годината, а сега ще разгледаме поредната прогноза на Ming-Chi Kuo, според която биометричната система ще се появи и в iPad Pro през идната година.

Припомняме ви, че Face ID не е просто технология, която е в състояние да разпознае вашето лице. Това е една сигурна биометрична система, чрез която всеки от вас може не само да отключи своя iPhone X, но и да потвърди самоличността си, примерно пред Apple Pay или друг вид заложена или разработена от трета страна услуга.

В предната горна част на екрана на iPhone X намира място изцяло нов проектор, който обгражда вашето лице с 30 хиляди невидими точки, след което инфрачервената камера създава негов триизмерен модел. Взетите данни се обработват в криптиран вариант от мощния процесорен чип A11 Bionic. При положение, че устройството намери съвпадение с вече създаден модел, вие ще получите достъп до неговото съдържание или просто ще потвърдите самоличността си, но нека разгледаме и поредната прогноза на Ming-Chi Kuo.

Вградената предна TrueDepth камера или иновативната Face ID система, с която разполага iPhone X ще присъства във всяко следващо iOS устройство, включително и в iPad Pro, с който ще се запознаем през идната година. Точно поради тази причина, предполагаме, че ще започнат да се появяват доста приложения, които използват новата технология и не само. Всеки производител на мобилни устройства, които се задвижват от Android ще инвестира в това да вгради иновативната биометрична система на Apple и в своите предстоящи смартфони и таблети.

Повече за изцяло новата биометрична система може да разберете, след като посетите тази връзка, а за да видите по какъв начин би изглеждал iPhone SE с разпънат екран във всеки край, премахнат Home бутон и вградена TrueDepth камера в горната част на устройството, натиснете тук.

Източник: MacRumors

Xr buy article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.