imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вградената батерия в iPhone XR в една нова реклама на Apple


Освен с разпънат екран във всеки край и система за лицево разпознаване, iPhone XR може да се похвали и с цели шест различни разцветки на корпуса, но това не е всичко. Колоритното предложение се отличава и като смартфона на Apple с най-дълъг живот на вградената батерия от измежду всички съществуващи поколеия, върху което поставя акцент и поредната кратка видео реклама на компанията от Купертино.

Все още не знаем какво означава буквата R в името на устройството, но това не е толкова важно. Характеристиките на смартфона определено не са за подценяване. Той съчетава в себе си почти всички технологии, с които разполагат флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max – мощен A12 Bionic процесорен чип, безрамков дизайн, TrueDepth камерата с Face ID лицево разпознаване, камера с Portrait Mode и Portrait Lighting и не на последно място – неговата цена е по-ниска от тази на предложението с вградена двойна камера, но нека видим и новата реклама.

Разликата, която позволява на устройството да се характеризира като „по-бюджетното“ ново поколение се крие в неговия дисплей. Вместо с OLED, iPhone XR разполага с LCD Liquid Retina екран. Резолюцията е 1792 х 828 пиксела с 326 PPI, а компанията твърди, че това е най-усъвършенстваният LCD дисплей в смартфон досега. Другата основна разлика между iPhone XR и останалите два нови модела е в рамката, която не е изработена от неръждаема стомана, а от алуминий. Степента на водо и прахоустойчивост е IP67 вместо IP68, а камерата е единична, вместо двойна.

Въпреки разликите между iPhone XR и флагшип моделите на Apple, по-бюджетното поколение определено изглежда премиум смартфон, а ние сме сигурни, че неговата скорост и начин на работа няма да ви разочароват. Животът на батерията позволява да използвате устройството с около час и половина повече от iPhone 8 Plus, но това не е всичко. Не бихме могли да подминем и шестте различни разцветки на корпуса – черен, бял, син, жълт, коралов и (PRODUCT) RED червен, а според новата реклама на разработката, вероятността вашите сили да се изчерпат и да заспите преди да падне батерията на iPhone XR е доста голяма.

Източник: YouTube канала на Apple

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.