imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Страхотното видео представяне на новите поколения iPhone


Вероятно и вие преди няма и денонощие сте застанали пред Apple Special Event или сте проследили най-значимото събитие на компанията за годината, което ни запозна с iPhone 8, iPhone 8 Plus и с юбилейния iPhone X, с който Apple отбелязва точно десет години от появата на първия iPhone. Вълнуващото мероприятие премина под покрива на Steve Jobs Theatre, но ако сте го пропуснали, ние ще ви покажем страхотните видеа, с които Apple представи новите си продукти.

Ако трябва да спазваме подредбата на компанията, се налага да започнем с поколение iPhone 8 и iPhone 8 Plus, но изненадата вече е развалена. Всички знаем, че има iPhone X, но нека видим и страхотните кадри, които изпълниха подземната аудитория на Steve Jobs Theatre, след като Тим Кук загатна за устройството.

Според Фил Шилер, бъдещето принадлежи на технологията, благодарение на която iPhone X може да разпознае вашето лице, но след като акцентира върху техническите характеристики на устройството, посетителите на значимото мероприятие се запознаха и с второто, малко по-продължително видео, което до известна степен повтаря най-сериозните промени в разработката.

На последно място, не бихме могли да пропуснем и последните рекламни кадри на празничното поколение iPhone, които се отличават като Meet iPhone X. В рамките на около минута и половина компанията поставя доста сериозен акцент не само върху елегантния и здрав стъклен корпус на разработката, но и върху липсата на Home бутон, изцяло новата FaceID технология, мощния A11 процесор, безжичното зареждане на батерията и страхотните възможности на вградените камери в устройството.

За разлика то празничния iPhone, поколение 8 и 8 Plus се отличава само с две видеа, но това не е толкова страшно. Представянето на разработката, отново от Фил Шилер, е последвано и от първите рекламни кадри, които в своята продължителност от малко повече от половин минута акцентират върху съчетанието от мощни технически характеристики и изключително елегантен корпус. Всичко това се случва по един доста динамичен и жив начин.

Идва време да отправим поглед и към последните рекламни кадри на iPhone 8 и 8 Plus, макар и да не разберем кой знае колко за поколението от тях или поне на пръв поглед. В рамките на осем секунди пред вас ще се визуализират всички промени в текстови вариант, с които може да се похвали разработката. Вероятно няма да видите голяма част от тях, но и няма как да не останете с впечатлението, че при iPhone 8 нещата се случват мигновено.

Повече за iPhone 8 и 8 Plus може да разберете, като посетите тази връзка, а за иновативното десето поколение, като натиснете тук.

Newsletter game article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.