imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Видео представяне на заложените Memoji промени в iOS 13


Заедно с всички нови системи на Apple, преди седмица се запознахме и с първата бета на iOS 13Разработката ще се отличава с доста по-висока производителност и с голям набор от промени и нови възможности, а ние имаме още една добра новина. Ако вече разполагате с iPhone X, iPhone XR, iPhone Xs, iPhone Xs Max или с представеното в края на миналата година iPad Pro поколение с разпънат екран и вградена TrueDepth камера, ще може да се възползвате и от заложените Memoji промени в очакваната версия на мобилната система.

Всичко става благодарение на вградената TrueDepth предна камера. Устройството проектира 30 хиляди невидими точки върху вашето лице, чрез което изгражда негов триизмерен модел, а останалата част от процеса е съвсем ясна. Инфрачервената камера прочита вече изградената структура и я изпраща към мощния A11 или A12 Bionic процесор, като тези данни се използват не само за отключване на вашето устройство, но и за редица игри и приложения, измежду които попада и забавната Memoji функция, но нека видим и с какви промени ще може да се похвали тя в iOS 13.

Без да навлизаме в кой знае какви подробности, съвсем скоро всеки потребител ще може да персонализира още по-сериозно своя Memoji проект, като не само избере форма на лице, прическа и цвят, но и премине през множеството инструменти за гримиране и персонализиране, които ще се появят заедно с iOS 13.

Припомняме ви, че за да се възползвате от забавните анимирани емотикони, просто трябва да изберете някое предложение измежду всички налични, примерно еднорог, прасе или пък лисица и да застанете пред предната камера на устройството. Точно този вариант, който сте избрали, не само ще следва, но и ще възпроизвежда всяко движение на вашето лице, мимика или жест и то в реално време, но това не е всичко. Винаги може да направите кратък запис на Memoji, който по-късно да изпратите на някой приятел през заложеното Messages приложение, а за да разберете повече за промените, с които ще може да се похвали iOS 13, посетете тази връзка.

Източник: YouTube

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.