imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Видео преглед на новото iPad mini поколение


Преди около месец, съвсем неочаквано се появиха няколко нови Apple продукта. До 10.5 инчовия iPad Air се подреждат петото iPad mini поколение, актуализираните 21.5 и 27 инчови варианти на iMac и AirPods 2, а ние имаме още една добра новина. Вече всеки от вас може да закупи своя нов iPad Air или iPad mini 5 и от магазините на iStyle България или през уебсайта на компанията, но нека видим как се представя петото mini поколение в релана среда, според интересния видео преглед на 9to5mac.

Характеристиките на новите таблети опрделено не са за подминаване. За разлика от своя предшественик, петото 7.9 инчово iPad mini поколение разполага с доста мощен процесорен чип. В компактния корпус ще откриете високата производителност на A12 Bionic, 8 мегапикселова основна и 7 мегапикселова предна камера. Новият iPad mini се предлага във варианти с 64 GB и 256 GB памет, докато разцветките на корпуса са точно три – сребърен, астро сив и златен. Екранът може да се похвали с актуланата True Tone Retina технология, но това не е всичко. iPad mini 5 поддържа Apple Pencil първо поколение.

Цените на iPad mini 5 започват от 949.00 лв. с ДДС за вариант с Wi-Fi модул и 64 GB основна памет, а за да бъдете един от първите собственици на петото поколение, може да направите своята поръчка в уебсайта на iStyle България.

Не трябва да подминавате и изцяло новото iPad Air поколение, макар и разликите между него и компактното mini предложение да не са кой знае колко големи. Отново True Tone Retina дисплей, поддръжка на Apple Pencil от първо поколение, мощен A12 Bionic процесорен чип и вградена памет от 64 и 256 GB, но както се досещате, има и една сериозна разлика. Екранът на разработката може да се похвали със значително по-големите 10.5 инча, в страничната част на корпуса ще откриете Smart конектор, докато разцветките са сребърен, астро сив и златен.

Цените на новото iPad Air поколение започват от 1129.00 лв. с ДДС за вариант с Wi-Fi модул и 64 GB основна памет, а за да бъдете един от първите собственици на мощната разработка, може да направите своята поръчка в уебсайта на iStyle България, като посетите тази връзка.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.