imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Видео преглед на вградените камери в iPhone X


Преди два дни разгледахме едно кратко, но и доста показателно сравнение на възможностите на основната двойна камера в iPhone 8 Plus с тази, която намира своето място в иновативното десето поколение. Реално погледнато, разликите между 12-мегапикселовите предложения се свеждат единствено до отворите, с които се отличават. Техническата промяна определено не е кой знае колко голяма, но това не означава, че не оказва отражение и върху снимките, които правят двете устройства. За да се убедите в твърдението, посетете тази връзка, а ние поставяме на преден план поредните интересни кадри на MacRumors.

Отново припомняме, че вградената двойна камера в iPhone X разполага с отвори на обективите от f/1.8 и f/2.4, докато при поколение 8 Plus те се равняват на f/1.8 и f/2.8, като това сравнение не присъства по никакъв начин в новото “A Day With the iPhone X Camera!” видео. Заглавието на кадрите с не толкова кратката продължителност от малко над три минути и половина говори достатъчно за съдържанието, което се крие зад него, но има и една малка особеност. Видеото на MacRumors ще ви покаже по какъв начин се представя не само основната, но и предната камера на десетото поколение.

Ако вече сте стартирали клипа, вероятно няма да останете впечатлени от неговото качество, но това е съвсем нормално. YouTube стартира по подразбиране всяко видео в режим на по-ниско качество, а вие трябва да потърсите малкото зъбно колело в долната лента на екрана, точно до логото на платформата и да кликнете върху него. Остава само да преминете през Quality, да изберете вариант с по-високо качество на възпроизвеждане, като ние ви препоръчваме последния и нещата ще се променят коренно.

След като преминете през основната, 12-мегапикселова камера на iPhone X, може да запише видео в 4K вариант при 60 кадъра в секунда, докато в Slow Motion режим качеството достига до 1080p при определено завидните 240 кадъра в секунда. Повече за iPhone X може да разберете, като посетите тази връзка, а за iOS 11 или операционната система, която представлява една неразделна част от смартфона на Apple от най-висок клас, като натиснете тук.

Източник: MacRumors

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.