imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Видео разходка над Apple Park през октомври 2017


От началото на строителните дейности на Apple Park към днешна дата сме разгледали абсолютно всичко, което знаем за за новата централа на компанията, но това не ни спира да хвърлим един поглед и към месечната 4K видео разходка над мащабния комплекс. Кадрите за пореден път са заснети от безпилотната машина на Matthew Roberts, а на нас не ни остава нищо друго, освен да стартираме интересния запис.

През последните няколко месеца или около половин година, Apple Park се превърна от строителна площадка в един почти изцяло завършен проект. Тежката строителна техника напусна обекта още през пролетта на 2017, част от служителите на компанията започнаха да заемат своите работни места в новата централа преди около три месеца, а към днешна дата, Apple Park може да се похвали с още по-голяма засадена част от планираните девет хиляди растения и не само.

Основната сграда, която струва на компанията малко над 427,5 милиона долара вече е изцяло завършена, съоръжението, в което Apple планира да посреща своите гости, също е готово, а за Steve Jobs Theater, вероятно няма никаква нужда да коментираме. Все пак компанията представи своите нови продукти, включително и iPhone X през септември точно в тази аудитория, което ни подсеща за един малък проблем.

Точно преди провеждането на Apple Special Event, в рамките на Купертино се изсипа необичайно количество дъжд, което принуди компанията да постави специален за целта персонал, който да придружава пристигащите гости по алеята, водеща към Steve Jobs Theater, а причината за това е само една. Поставената облицовка или настилка върху вече изградената пътна мрежа е доста хлъзгава, когато се намокри, което вероятно ще накара компанията да подмени вече изградените части от нея.

Съвсем скоро Apple Park ще може да се похвали и с един изцяло завършен вариант на своите баскетболни и тенис игрища, които са предназначени за служителите на компанията, а за да разберете повече за мащабния комплекс, просто посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone SE Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.