imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Видео разходка над Apple Park през ноември


Центърът за посетители, който се намира от другата страна на улицата, срещу всички съоръжения в рамките на новата централа на Apple, както и срещу основната пръстеновидна сграда, отвори врати преди по-малко от седмица. Повече за него може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние ще ви запознаем с поредното висококачествено 4K видео, което идва директно от безпилотната машина на Matthew Roberts.

Отново ви припомняме, че Visitor Center предлага на своите гости не само възможност да закупят желан продукт на компанията или брандиран аксесоар, но и един не толкова малък кът за отдих в рамките на който да се насладят на страхотната гледка към основната пръстеновидна сграда, докато закусват или пият своето кафе, но това не е единственото изцяло завършено съоръжение в рамките на Apple Park. Представянето на новите продукти на компанията през септември премина под покрива на Steve Jobs Theatre, но нека видим и актуалното видео:

Продължителният процес по озеленяване, според който в рамките на Apple Park трябва да намерят своето място някъде около девет хиляди дървесни представители все още не е приключил, за разлика от всички тежки строителни дейности. Слънчевите панели, които разполагат с възможност да захранват целия комплекс със зелена енергия вече са монтирани на сто процента върху покрива на основната пръстеновидна сграда, докато в нейната вътрешна част се крие и следващата промяна.

Значителна част от служителите на компанията вече са заели своите нови работни места, езерото в центъра на пръстеновидната сграда е пълно с вода, заведенията за хранене са почти готови, което важи и за закритото спортно съоръжение, което се намира в рамките на мащабния комплекс. Реално погледнато, процесът по озеленяване е единствената пречка пред това Apple да открие своята нова централа официално, което не е толкова страшно. Вероятно в началото на идната година компанията ще се справи и с тази задача.

Източник: MacRumors

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.