imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Видео сравнение на новите Powerbeats Pro с Powerbeats3


Малко след представянето на висококачествените AirPods 2 слушалки на Apple преди повече от месец, се появи и страхотното Powerbeats Pro предложение на Beats. Разликите между висококачествените безжични слушалки и Powerbeats3 Wireless са съществени, за което свидетелства и интересното видео сравнение на сериозните възможности и отличителните белези на двете разработки, идващо директно от MacRumors.

Powerbeats Pro разполагат със собствена кутия за зареждане, която може да зареди напълно почти 5 пъти слушалките или да достигнете до 24 часа комбинирана продължителност на възпроизвеждане на звук и не само. Разработката може да ви изненада и със своето петминутно бързо зареждане, което ще ви позволи да се насладите на страхотните слушалки в продължение на до час и половина в режим на слушане на музика. Компанията акцентира върху по-мощен и балансиран звук и по-добрата шумоизолация на слушалките, спрямо техния предшественик.

В значително по-елегантния корпус на Powerbeats Pro намира своято място и характерният за последното поколение AirPods чип H1. Благодарение на него, ще получите по-висока стабилност на работа, два пъти по-бързо изграждане на връзка с устройство, 1.5 пъти по-бързо осъществяване на телефонно обаждане, 50% повече време за разговор с едно зареждане, спрямо Powerbeats3 и не само. Всеки потребител може да активира интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri.

Powerbeats Pro са водоустойчиви и идват в комплект с куки и четири размера накрайници, което позволява не само безупречно закрепване на слушалките, но и ги превръща в изключително удобен спортен аксесоар. Слушалките разполагат с четири разцветки на корпуса – червен, син, кафяв и розов, а ние няма да пропуснем да ви информираме, когато висококачествените Powerbeats Pro се появят и в магазините на iStyle България, вероятно по някое време на юни или юли месец.

Източник: MacRumors

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.