imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ново видео сравнява iPhone 7S Plus и iPhone 8


В интернет продължават да се появяват нови и нови снимки и видеа, претендиращи, че разкриват облика на очакваните iPhone-и, които Apple ще представи официално през септември. И докато за iPhone 8 вече се нагледахме на достатъчно прогнози, днешното видео хвърля малко повече светлина върху предполагаемия бъдещ iPhone 7S Plus.

Обичайно дизайнът на S поколенията iPhone не се отличава особено от този на предшестващите модели. Промените обикновено се изчерпват с дребни детайли, като разликата в антената на iPhone 4 и 4s. Понякога от Apple добавят нов цвят, като златния такъв при iPhone 5s през 2013 г. Между iPhone 6 и 6s трудно може да се открие външна разлика. Apple обаче изглежда са на път да променят тази тенденция с iPhone 7S Plus. Ако трябва да се доверим на днешното видео, новият смартфон ще има далеч повече разлики с настоящето поколение, макар и външните размери на корпуса да са същите.

Стъкленият гръб, който виждаме във видеото, подсказва че iPhone 7S и iPhone 7S Plus също ще разполагат с възможност за безжично зареждане. Това обаче не е единственият дизайнерски елемент, който Джони Айв и екипът му са заели от флагшип модела. По-евтините варианти, също като iPhone 8, ще разполагат и с рамка от неръждаема стомана. Най-сетне антените няма да бъдат видими върху корпуса на устройствата – нещо, което определено би ни зарадвало. Още от iPhone 6 насам, линиите по корпуса бяха заклеймени (заедно с издатината на обектива на камерата) като най-неприятната част от иначе почти безупречния дизайн на смартфоните на Apple. Макар и при черните iPhone 7 този проблем почти да бе решен, не така стояха нещата при златния и розово златен цвят.

Освен обичайните подобрения в камерата и мощността, най-големите иновации, които очакваме да видим в iPhone 7S и 7S Plus са вече споменатото безжично зареждане, както и опцията за бързо зареждане. Все пак трябва да отбележим, че слуховете относно характеристиките на тези устройства не са толкова много колкото тези за топ модела – iPhone 8. Едно е ясно: бихме се зарадвали отново да видим iPhone със стъклен корпус, какъвто чакаме от години – още след отпадането на iPhone 4s.

Източник: 9to5mac

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.