imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Видео съвети от Apple: Какво може да правите с iPad Pro


Последното iPad Pro поколение може да се похвали с два размера на екрана – 11 и 12.9 инча, като всеки от тях е с разпънат Liquid Retina дисплей, точно с какъвто разполага и iPhone XR. Външните размери на 11 инчовия таблет са идентични с тези на 10.5 инчовото iPad Pro поколение, докато 12.9 инчовият iPad се отличава с по-малки габарити от своя предшественик и то при идентичен диагонал на екрана, но нека видим и част от нещата, които може да правите с мощните таблети, според новата видео поредица от съвети на Apple, която се появи в официалната YuoTube страница на компанията преди броени часове.

И двата варианта се характеризират като най-тънките таблети на Apple. Въпреки малките размери, силата на новото поколение се крие във вътрешната част на тези „произведения на изкуството“. Техническите характеристики са повече от впечатляващи, но това не е единственото условие, разработката да може да измести вашия компютър. Неговата функционалност е в пряка връзка и с операционната система. iOS 12 се справя с тази задача по безупречен начин, но нека разгледаме и новите видеа на компанията.

Life On iPad

A new way to travel

A new way to plan your wedding

A new way to start your business

A new way to make a video

A new way to make music

Видно от любопитните кадри, всичко може да стане по един изключително лесен начин, а ние ви припомняме, че новото iPad Pro поколение може да се похвали с най-мощния 8-ядрен процесорен чип, който някога е поставян в iPad – A12X Bionic. Четири performance ядра в комбинация с отново четирите efficiency, позволяват до 35% по-висока скорост на процесора в single-core режим, но и видео ускорителят не остава на заден план. Тук имаме завидните седем ядра, които позволяват на новия iPad Pro да има двойно по-висока графична производителност, докато AR графиките вече са с качество на гейм конзола.

В горната част на екрана на новото iPad Pro поколение ще откриете вградена TrueDepth камера, но има и една особеност, спрямо познатата ни към днешна дата система за лицево разпознаване. Face ID може да разпознае лицето на своя потребител без значение по какъв начин е хванал таблета или дали е насочен право към него. Вградената батерия издържа до 10 часа в режим на работа, докато на мястото на стандартния Lightning порт ще отриете доста по-високоскоростното USB-C предложение. Таблетите са налични в сребърен и астро-сив цвят, Wi-Fi и Wi-Fi + Cellular варианти, както и с вградена памет от 64GB, 256GB, 512GB и 1TB, а цените започват от 1782 лв с ДДС. За да поръчате своя нов iPad Pro, посетете тази връзка.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.