imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте новите цветове на очакваното iPhone XR поколение


През септември месец на миналата година Apple представи три iPhone поколения. Всяко от тях разполага с мощен A12 Bionic процесорен чип, безрамков дизайн, TrueDepth камера с Face ID лицево разпознаване, камера с Portrait Mode и Portrait Lighting. За разлика от флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max, iPhone XR не може да се похвали с двойна камера, което вероятно съвсем скоро ще се промени, а заедно с тази промяна вероятно ще се запознаем и с две нови разцветки на корпуса.

Вместо с OLED панел, подобно на iPhone Xs и Xs Max, цветното XR предложение може да се похвали с LCD Liquid Retina екран. Резолюцията е 1792 х 828 пиксела с 326 PPI. Според последната прогноза на Mac Otakara, в рамките на тази година ще се запонаем с XR поколение с две нови разцветки на корпуса – зелен и лавандула, които ще заместят кораловите и сините предложения, зад което твърдение застава и iPhoneSoft. Макар и приложените концептуални изображения на френския блог да не отразяват тази прогноза, повечето източници застават зад твърдението, че iPhone XR 2019 ще може да се похвали и с двойна основна камера.

Според последните данни на Mac Оtakara, устройствата ще разполагат с вграден USB-C порт, който ще замести стандартния през последните години Lightning и не само. Предложенията ще се разпространяват в комплект с 18 ватово USB-C зарядно, което означва само едно. Всеки потребител ще може да достигне до по-сериозен заряд на вградената батерия за значително по-кратък период от време. За да разберете колко време отнемат различните методи за зареждане на вашия iPhone, посетете тази връзка, а ние преминаваме към следващата промяна в очакваните устройства.

Не трябва да подминаваме и интересната прогноза на Min-Chi Kuo, който застава зад твърдението, че флагшип 6.5 и 5.8 инчовите OLED предложения на очакваните смартфони ще разполагат с вградена 12 мегапикселова предна камера. От задната страна на корпуса ще откриете изцяло нова система от три камери, като всеки от обективите ще бъде 12 мегапикселов.

Според OnLeaks очакваните iPhone XI и XI Max ще се отличават с малко по-дебел корпус и изцяло обновен бутон за превключване на устройството към тих режим. Неговото място отново е от лявата страна на стоманената рамка, но технологията е съвсем различна. Изглежда, че стандартният превключвател може да остане в миналото, като на негово място ще дойде един дискретен кръгъл бутон, чрез който всеки потребител ще може да активира или деактивира тих режим само с едно натиснакене, а за да разберете повече за представените iPhone поколения през септември миналата година, посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.