imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да се върнете от новата версия на iTunes към 12.6.3


Заедно с macOS High Sierra, всеки от нас се запозна и с версия 12.7 на iTunes, която се различава сериозно от своите предшественици. Разработчиците от Apple са забелязали, че заложеното приложение е станало объркващо за голяма част от потребителите. iTunes въплъщава в себе си много възможности, но да откриете точно това, което търсите, често е предизвикателство. Именно с този проблем се опитва да се справи версия 12.7 на приложението.

През последните няколко години iTunes се превърна не само в източник на музикално и видео съдържание, но и в една доста мащабна платформа, която позволява на всеки да предприеме най-различни действия, свързани с избрано iOS устройство. С новата версия на приложението, разделите App Store и Ringtones за iOS напускат рамките на разработката, но явно все още не е настъпил точният момент за тази промяна.

Новата версия на заложеното приложение може да бъде инсталирана още сега и на вашия Mac, след като отворите настолната версия на App Store и кликнете върху раздел Updates, но при положение, че искате да се върнете към предната или 12.6.3, вече може да го направите по един съвсем лесен начин. Посетете тази връзка, за да свалите старата версия и отново ще може да инсталирате някое приложение или пък да добавите Ringtone във вашето iOS устройство през iTunes.

При положение, че решите да преминете през горната стъпка, не само ще се сдобиете с познатата 12.6.3 версия на iTunes, но и няма да получавате повече стандартните покани да обновите приложението с неговата нова версия или 12.7, като причината за това е само една. Според Apple все още голяма част от потребителите и най-вече корпоративните, използват настолната версия на iTunes, за да инсталират необходимите за тяхната ежедневна работа приложения.

Повече за всички промени и нови възможности в iOS 11 може да разберете, след като посетите тази връзка. За да разберете какви стъпки трябва да предприемете, за да стигнете да вашите iOS мелодии, след като вече сте инсталирали iTunes 12.7, натиснете тук.

Източник: MacRumors

Xr buy article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.