imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Може да инсталирате iOS 11 още сега, но не препоръчваме


По време на WWDC заедно с всички нови продукти и операционни системи, Apple представи и iOS 11. По всичко изглежда, че имаме доста основателна причина да очакваме официалната версия на предложението с нетърпение. Промените в новата версия, с които може да се запознаете, като посетите следната връзка, са повече от страхотни, а ние ще разгледаме една доста интересна възможност.

Припомняме ви, че всяка тестова версия на която и да е от операционните системи е достъпна до всеки Apple ID акаунт със статус на разработчик, но явно до първата бета на iOS 11 може да стигнем и ние. За целта се налага да създадете Beta Profil, което може да стане като посетите тази връзка през вашето iOS устройство. Остава да докоснете върху Install и да изчакате съвсем малко. Пакетът е доста малък, а след стандартното рестартиране на системата не ви остава нищо друго, освен да потърсите очакваната версия в раздел Software Updates.

01-ios-11-beta

Лесните за изпълнение стъпки са достатъчни, за да инсталирате iOS 11 и на вашето устройство, стига да разполагате с iPhone 5S или по-нов. Просто трябва да дадете ход на инсталацията по стандартен начин, но тази стъпка не е кой знае колко препоръчителна, дори напротив. Все пак първата бета, както и всяка следваща до официалната версия има една единствена цел – да даде възможност на разработчиците да тестват не само операционната система, но и да подготвят своите приложения съобразно промените в нея.

02-ios-11-beta

При положение, че подминете нашия съвет, преди всичко ви препоръчваме да направите един пълен бекъп на вашето съдържание, но заедно с това не трябва да забравяте, че тестовата версия все още прави доста грешки, не се отличава с кой знае колко добра оптимизация и начин на работа. Вашето устройство може да започне да загрява и дори да блокира доста често, като заедно с това голяма част от приложенията няма да функционират.

Повече за интересните промени в iOS 11 може да разберете, като посетите следната връзка.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.