imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Може да инсталирате iOS 11 още сега, но не препоръчваме


По време на WWDC заедно с всички нови продукти и операционни системи, Apple представи и iOS 11. По всичко изглежда, че имаме доста основателна причина да очакваме официалната версия на предложението с нетърпение. Промените в новата версия, с които може да се запознаете, като посетите следната връзка, са повече от страхотни, а ние ще разгледаме една доста интересна възможност.

Припомняме ви, че всяка тестова версия на която и да е от операционните системи е достъпна до всеки Apple ID акаунт със статус на разработчик, но явно до първата бета на iOS 11 може да стигнем и ние. За целта се налага да създадете Beta Profil, което може да стане като посетите тази връзка през вашето iOS устройство. Остава да докоснете върху Install и да изчакате съвсем малко. Пакетът е доста малък, а след стандартното рестартиране на системата не ви остава нищо друго, освен да потърсите очакваната версия в раздел Software Updates.

01-ios-11-beta

Лесните за изпълнение стъпки са достатъчни, за да инсталирате iOS 11 и на вашето устройство, стига да разполагате с iPhone 5S или по-нов. Просто трябва да дадете ход на инсталацията по стандартен начин, но тази стъпка не е кой знае колко препоръчителна, дори напротив. Все пак първата бета, както и всяка следваща до официалната версия има една единствена цел – да даде възможност на разработчиците да тестват не само операционната система, но и да подготвят своите приложения съобразно промените в нея.

02-ios-11-beta

При положение, че подминете нашия съвет, преди всичко ви препоръчваме да направите един пълен бекъп на вашето съдържание, но заедно с това не трябва да забравяте, че тестовата версия все още прави доста грешки, не се отличава с кой знае колко добра оптимизация и начин на работа. Вашето устройство може да започне да загрява и дори да блокира доста често, като заедно с това голяма част от приложенията няма да функционират.

Повече за интересните промени в iOS 11 може да разберете, като посетите следната връзка.

AirPods game w1 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.