imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Всичко което знаем за очакваното второ поколение Apple Pencil


Няма как да сме сигурни с какви продукти ще ни изненада Apple до края на тази година, но едно е ясно. Компанията вече представи своите нови iPhone поколения и не само. Според повечето източници в края на този месец ще се запознаем и с очакваното iPad Pro поколение с разпънат екран във всеки край, а ние имаме още една добра новина. Има голяма вероятност в рамките на този месец компанията да представи и своето второ поколение Apple Pencil.

Без съмнение, очакваната разработка ще може да функционира с една никак не малка част от фабрично заложените iOS приложения, но това не е всичко. Според един от последните свързани с умния аксесоар патенти на компанията от преди няколко месеца, второто поколение Apple Pencil ще може да работи и с всеки вграден или външен Trackpad на вашия Mac. Тази възможност определено придава един още по-професионален характер на аксесоара, но нека разгледаме следващото интересно предположение, което идва директно от Supply Chain Asia.

Вероятно аксесоарът ще може да се похвали с по-качествена вградена антена и наличието на магнит. Втората промяна позволява на всеки потребител да прикрепи умната писалка, примерно за своя iPad Pro по съвсем лесен начин, винаги когато тя не е в употреба. Въпреки, че все още не си представяме точно към коя част може да бъде прикрепена, вероятно дизайнерите в Apple ще се погрижат за това, а ние ще обърнем внимание на още няколко промени, които биха могли да намерят своето място в очакваната разработка.

Редуциран размер, по-малко тегло, вграден W1 или дори W2 чип, който може да спомогне за моменталната връзка на Apple Pencil с вашето iOS устройство, само като доближите двете разработки една до друга и не на последно място – вграден модул за вибрация, благодарение на който всеки потребител ще може да разбере по един още по-лесен начин точно кога умната писалка е изградила връзка, но има и още една интересна прогноза. Съществува вероятност второто поколение Apple Pencil да разполага с модул за безжично зареждане на вградената батерия, а за да разберете повече за очакваното iPad Pro поколение, посетете тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.