imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Всичко за премиерата на iPhone X в iStyle


Първите бройки iPhone X вече са в магазини iStyle. Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на на най-дългоочаквания смартфон в последните години при вашия местен Apple експерт.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствените Apple Premium Reseller магазини в България – iStyle, а не за тези на мобилните оператори и други партньори на Apple в България.

Кога и къде днес мога да намеря новия iPhone X?

Може би някои от вас вече са направили своите резервации онлайн на адрес: http://www.istyle.eu/bg/iphone-x.html?color=802&model=1106 или в някой от петте магазина iStyle. Резервирайки предварително своя iPhone X, си осигурявате възможността да сте сред първите притежатели на най-новия смартфон на Apple в България. Тъй като и при нас, както и в световен мащаб, заявките са повече от произведените и получени количества, резервациите се изпълняват по ред на тяхната направа.

Къде и кога първо ще мога да видя на живо iPhone X?

Премиерата на iPhone X за България се случва едновременно със световната такава. Днес всички пет магазина на iStyle България отвориха врати в 8:00, за да могат най-нетърпеливите от вас да се докоснат до смартфона на Apple от най-висок клас. Нашите Apple експерти ви очакват в магазините. Не забравяйте да подсигурите и подходящ аксесоар за вашия нов iPhone X.

Колко струва iPhone X и мога ли да платя на вноски?

Цените на iPhone X започват от 2322 лв с ДДС за варианта с 64 GB памет. Версията с 256 GB е на цена от 2649 лв. Смартфонът се предлагат в два цвята – сребърен и астро сив. Бихме искали отново да подчертаем, че предлаганите в iStyle iPhone Х модели са без договор с мобилен оператор, отключени и могат да бъдат купени на вноски както онлайн, така и на място в петте магазина. Повече информация за покупката на вноски можете да намерите на сайта на iStyle или да попитате в петте iStyle магазина.

Вече съм резервирал своя iPhone Х. Кога и къде мога да го получа?

От 3.11 ще получите известие по телефона или на електронната си поща. Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да уточните начините на плащане и получаване. Ако телефонът е наличен – може да го получите веднага. Отново подчертаваме, че броят на направените заявки е по-голям от този на устройствата, с които разполагаме първоначално и заявките се изпълняват по ред на тяхната направа.

Ще има ли налични аксесоари за новия iPhone Х в деня на пускането му?

Разбира се. Постарали сме се да има разнообразие от аксесоари, така че да изберете това, което ви е необходимо и ви харесва.

Ще мога ли да си купя застраховка за новите устройства?

Вашият iPhone е с вас, където и да отидете. По тази причина той е изложен на множество рискове – случайно счупване, прекомерно намокряне, кражба (доказана от полицията). Ако искате да сте сигурни, че вашият iPhone X е в безопасност, можете да закупите от iStyle застраховка или удължена гаранция за него. Повече подробности можете да видите тук, или да попитате на място в петте магазина нашите Apple експерти.

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.