imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Подробности около втората бета версия на iOS 10.2.1


Преди малко повече от седмица се запознахме с втората основна актуализация на iOS 10, но по всичко изглежда, че Apple вече разработва поредното обновление. Всеки Apple ID акаунт със статус на разработчик може да се докосне до днешната тестова версия на iOS 10.2.1, а ние обръщаме внимание на предстоящите промени.

По никакъв начин не бихме определили актуализацията като съществена, поне към днешна дата, след като разгледахме първите две бета разработки. Разбира се, това може да се промени с пускането на предстоящите тестови варианти, но дори и да не срещнем никаква новост, това не трябва да ни притеснява.

ios-10-2-1-beta-2-b

Предишната основна актуализация разшири функциите, с които разполага вашето iOS 10 устройство, за разлика от следващата, която най-вероятно ще поправи няколко грешки и заедно с това ще повиши производителността. Една съвсем традиционна и не толкова съществена промяна, за която въпреки, че все още не разполагаме с информация точно какви поправки ще предприеме, ще бъде необходима.

Припомняме ви, че iOS 10.2 само преди седмица ни позволи да се докоснем до един доста по-разширен вариант на фабрично заложеното приложение Messages, над 100 нови емотикони, както и обновен, доста по-реалистичен изглед на всеки съществуващ. Към предната промяна не бихме пропуснали да добавим и два нови визуални ефекта, за които може да разберете повече, като посетите следната връзка.

iOS-10-Messages-auto-full-screen-effects-Happy-Birthday-silver-iPhone-screenshot-001

По всичко изглежда, че предстоящата актуализация ще продължи линията на iOS 10.2, която заедно с видимите промени ни запозна и с изключително сериозен набор от поправки на грешки. Повече за iOS 10, може да разберете, като посетите следната връзка, а за втората основна актуализация, като натиснете тук.

iPad Pro 99 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.