imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Възможностите на разширението на Google за iMessage


Статистически погледнато, вероятността да използвате по-стара от десетата версия на мобилната операционна система е доста малка, което означава само едно. Пред вас няма абсолютно никаква пречка да се възползвате от страхотните iMessage стикери и разширения. Всеки потребител може да свали неограничен брой варианти, след като посети раздел App Store в приложението Messages, а ние ще ви покажем с какво се отличава разработката на Google от категорията.

За да се възползвате от възможностите на сериозната търсеща машина през вашето iOS устройство, не е нужно да инсталирате специално предвиденото за целта приложение. Достатъчно е само да заредите страницата на Google, след това да въведете желана ключова дума и сте готови, но това не важи и за заложеното приложение Messages. Aко искате да потърсите нещо, което да споделите с трета страна и то без да напускате рамките на разработката, ще се наложи да свалите малкото iMessage разширение на Google.

Достатъчно е само да отворите приложението Messages, след това да стартирате разговор и да докоснете върху иконата на App Store. Потърсете името на разработката или за по-бързо посетете тази връзка, след това свалете разширението и сте готови. Вече разполагате с възможност да се възползвате от търсачката и през заложеното приложение Messages по всяко време и по един доста бърз начин, но има и една малка особеност. Преди всичко, трябва да се уверите, че разполагате с iOS поне версия 10 и с около 175 мегабайта свободна памет.

За да изпробвате възможностите на разширението, стартирайте разговор или отворете вече започнат, докоснете върху малката икона на Google, която се намира в долния край на екрана, потърсете нещо съобразно вашата ключова дума и сте готови. Разполагате с възможност да споделите резултатите с ответната страна по един изключително бърз и лесен начин, а ние ви припомняме, че всеки от вас може да свали, отново по безплатен начин и малкото iMessage разширение на YouTube.

Източник: iTunes

mbair retina vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.