imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Фоновите изображения от iOS 11 и macOS High Sierra


Само преди два дни Apple представи iOS 11 и macOS High Sierra по време на WWDC 2017. Операционните системи се отличават с доста промени и нови възможности, но все пак това са първите бета версии, а за официалните ще трябва да изчакаме още няколко месеца. Просто една съвсем традиционна стъпка, като през това време разполагате с възможност да изтеглите тапетите, с които се отличават предложенията.

Припомняме ви, че всяка бета версия може да бъде инсталирана само от ID акаунт със статус на разработчик, но това не трябва да ви притеснява. Все пак успяхме да стигнем до заложените тапети на очакваните операционни системи и ще ги споделим с вас.

Вариант за iPhone и iPad от iOS 11:

01_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download
Заложено фоново изображение в iOS 11.

Настолен вариант за macOS High Sierra:

02_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download
Заложено фоново изображение в macOS High Sierra

При положение, че не актуализирате кой знае колко често вашето фоново изображение, бихте могли да се възползвате и от заложените варианти в очакваната трета поправка на iOS 10.3 за iPhone и iPad:

03_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download
Заложено фоново изображение в iOS 10.3.3.
04_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download
Заложено фоново изображение в iOS 10.3.3.
05_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download
Заложено фоново изображение в iOS 10.3.3.

За да приложите някое изображение като фон, свалете точно този вариант, на който сте се спрели, след това го добавете към някоя от вашите галерии в съответното iOS устройство и влезте в Settings. Остава само да докоснете върху Wallpaper, да преминете през Choose a New Wallpaper и да изберете новото изображение.

Повече за очакваната версия на iOS може да разберете, след като посетите тази връзка, а за macOS High Sierra, като натиснете тук.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.