imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

War Wings: една вълнуваща игра за iOS с много награди


Преди няколко дни разгледахме новата промоция на App Store за iOS, която за съжаление не се различава много сериозно от вариантите, с които се запознахме през изминалите няколко седмици. Tsuro разполага с доста приятна графика и лесни контроли, но все пак си остава поредната логическа игра. За разлика от нея, War Wings може да ви разтърси със своите динамични екшън сцени и битки.

За да свалите War Wings се налага да разполагате с iPhone поне 5S или пък с някое от по-новите поколения iPad, версия на iOS не по-стара от 9 и с никак не малките около 1.7 гигабайта свободна памет. Изискванията са сериозни, но и преживяването не е за подминаване. Просто посетете тази връзка или потърсете заглавието в App Store, свалете играта по безплатен начин и сте готови да стартирате вашата първа битка, но има и още едно малко изискване – вашето устройство трябва да разполага с активирана интернет връзка.

Играта на Miniclip ни пренася в периода на Втората световна война, а вие трябва да изберете самолет, да въведете име и да се впуснете във вълнуваща битка. Остава само да изчакате до 30 секунди, за да се свържете към създадена по автоматичен начин група от други потребители, с които да премерите вашите сили, но това няма да ви затрудни. Още в началото на играта ще минете през обучителен режим, който ще ви запознае с всички привидно сложни контроли.

Страхотната графика и музикални ефекти отговарят изцяло на огромните размери на предложението, което може да ви предложи около 70 самолета, доста значки и отличия и на последно място – War Wings се отличава с две награди за най-добра игра, една за вдъхновяваща игра и с престижната награда за най-оригинална мобилна игра на Mobile Developer Conference.

Източник: iTunes

MBA vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.