imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

What’s a Computer: новата видео реклама на iPad Pro


Голяма част от промените, с които се отличава iOS 11 оказват влияние единствено върху съвместимите с операционната система таблети на Apple. Благодарение на последната версия на системата, възможностите на всяко iPad поколение се изравняват все повече с тези на компютрите, а зад това твърдение застават плътно и новите рекламни кадри на iPad Pro в комбинация с iOS 11.

Изцяло новата Drag & Drop възможност ви позволява да преместите част от съдържание, снимка, текст или друг елемент от едно приложение в друго по един изключително лесен начин. Просто трябва да задържите върху него, да го изтеглите към долната част на екрана и да изберете точното място, където желаете да отиде. Повече за дългоочакваната промяна може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние ще ви припомним още една новост.

По подразбиране, в долната част на екрана намира своето място и изцяло новият Dock панел, който наподобява изключително много този в macOS. В него може да откриете всички последно използвани приложения или да поставите варианти, до които желаете да имате бърз достъп, но нека видим и поредното рекламно видео на iPad Pro, което се отличава със заглавието “What’s a Computer”.

В своята кратка продължителност от около минута, новото видео ще ви запознае с ежедневието на едно малко момиче, което без значение от това къде се намира, не оставя своя iPad Pro дори за миг, което не може да ни изненада. През устройството пише писма, подрежда съдържание, рисува с Apple Pencil, прави снимки и чете комикси по съвсем лесен начин. В края на кадрите се появява и майката, която се интересува какво прави нейната дъщеря на своя компютър, а отговорът не се различава по никакъв начин от заглавието на рекламното видео.

Повече за последното поколение iPad Pro може да разберете, след като посетите тази връзка, а за iOS 11, като натиснете тук.

Източник: YouTube

Christmas MBP article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.