imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Приложението WhatsApp с нова настолна версия за OS X


След като в началото на настоящата година, известното социално приложение за мобилни устройства WhatssApp стана напълно безплатно, вече може отново без заплащане да свалите новоразработеното приложение и на вашия преносим или настолен компютър под OS X.

Едва преди няколко дни, разработчиците на приложението ни запознаха с официалната версия, създадена специално за компютри с OS X. Настолната версия е изцяло синхронизирана с мобилната, като ви предоставя възможност да използвате WhatsApp не само от вашето мобилно устройство, но и от компютъра вкъщи, този в офиса или вашия преносим компютър. Както разработчиците споделят: “Останете свързани навсякъде и по всяко време”.

79a77be6e2d3985e0a2bc8dd7d4a1f8086fc6334-780x491

За да инсталирате приложението е необходимо да посетите специалната уеб страница, като натиснете тук или просто да го потърсите в App Store. След успешна инсталация, стартирайте приложението и скенирайте с вашето мобилно устройство генерирания QR код, за да започне процеса на автоматична синхронизация. Това е всичко.

След завършената синхронизация ще имате възможност да изпращате и получавате WhatsApp съобщения и на вашето OS X устройство. Стъпките са изключително лесни и бързи, а в случай, че използвате често WhatsApp през iOS устройство, със сигурност новият Mac вариант ще е удобен за вас, като няма да се налага да използвате допълнителни разширения за целта.

Въпреки, че приложението за OS X е безплатно, вие ще имате възможност да използвате “Pro” версията с разширени функции в рамките на 30 дни, след което възможностите ще бъдат автоматично съкратени, като ще имате опция да заплатите тяхната разширена употреба.

Източник: whatsapp

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.