imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Workflow се присъединява към семейството на Apple


Отличеното от Apple приложение за създаване на автоматизирани процеси може да спести значителна част от времето, с което разполагате, а ние имаме една страхотна новина за всеки сериозен iOS потребител. Workflow съвсем скоро ще стане част от Apple, а неговите разширени възможности вероятно ще намерят отражение и в мобилния интелигентен асистент Siri.

Припомняме ви, че полезното приложение разполага с един изключително елегантен и функционален дизайн, за което свидетелства и неговата Apple Design награда от преди две години, но това не е всичко. Всеки потребител може да създаде свой собствен процес, като маркира действията, които желае от измежду над няколко стотин възможности. Така зададените процеси ще се изпълнят в една предварително програмирана от вас последователност.

01_apple_buys_workflow_app

Всеки път, когато отворите Workflow и докоснете върху някоя от вашите задачи, предварително зададените действия ще се изпълнят по автоматичен начин, но приложението разполага и с доста вече създадени програми. Примерно отправяте поглед към Pizza Assistant и това е съвсем достатъчно, за да прегледате всички подобни заведения, които се намират в рамките на километър и половина от вашата локация.

02_apple_buys_workflow_app

При положение, че сте преминали през горната стъпка, остава само да направите своята поръчка, за което Workflow отново ще ви окаже сериозна помощ. Просто отправете поглед към картата и докоснете върху желаната пицария, а приложението ще стартира изходящо обаждане към нея. Това е всичко, вече може да изчакате Workflow да пресметне колко време ще бъде необходимо за приготвянето на вашата пица.

Горната последователност е примерна, но все пак не трябва да забравяте, че приложението вече знае точно кога ще бъде готова пицата, както и вашата локация, а това е съвсем достатъчно, за да пресметне и точно в колко часа трябва да тръгнете към избраното заведение, за да получите своята поръчка. Възможностите на Workflow са изключително полезни, особено след като създадете някоя индивидуален процес, който отговаря на вашите персонални нужди.

Страхотната разработка съвсем скоро ще се присъедини към Apple, а в всеки потребител може да изпробва нейните възможности, след като потърси безплатното приложение Workflow в App Store или посети следната връзка.

Източник: Macrumors

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.