imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple актуализира официалното WWDC приложение за iOS


Световната конференция на разработчиците WWDC 2017 ще стартира след няколко дни – точно на 5 юни, но с малка разлика в местоположението си. Значимото мероприятие ще се проведе в Калифорния или по-точно в McEnery Convention Center, Сан Хосе вместо в Moscone Center, както всяка предна година, за което свидетелства и актуализираната версия на приложението WWDC за iOS.

Припомняме ви, че мобилната разработка е един чудесен пътеводител за всеки посетител на събитието и не само. При положение, че разполагате с iOS 10.3 и около 25 мегабайта свободна памет, може да инсталирате WWDC като посетите следната връзка или след като потърсите заглавието в App Store. Приложението ще ви запознае с един доста интересен новинарски блог, пълната програма на технологичното мероприятие и голям набор от тематични видео записи.

Предварително избрани видеа на водещи теми.
Интерактивен изглед на залата и актуални карти.
Важна информация за мероприятието в новия раздел Venue.
Достъп до приложението без каквато и да е регистрация.

wwdc-prilozhenie-za-ios

Вероятно приложението ще излъчва видео в реално време на една никак не малка част от водещите теми по време на предстоящата конференция, но не трябва да забравяте, че разполагате с възможност за достъп до тях и през вашето Apple TV от четвърто поколение. Намерете WWDC в App Store през tvOS по стандартен начин и сте готови да пренесете технологичното мероприятие и на широкия екран.

02-wwdc-prilozhenie-ios

WWDC стартира на 5 юни в 10:00 ч. местно време (или 20:00 българско време), а ние ви припомняме, че значимото мероприятие ще ни запознае и с новите версии на всяка една от операционните системи на Apple, като iOS, macOS, watchOS и tvOS. Основното събитие ще може да бъде проследено на живо от този линк, наличен на официалната страница на Apple.

Източник: MacRumors

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.