imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iOS 10 и премахване на джаджи в режим на заключен екран


Страхотната 10-та актуализация на iOS дебютира преди по-малко от месец, а измежду всички любопитни промени, които е в състояние да ни предложи, особено се откроява изцяло обновения режим на заключен екран.

Повече за най-голямата, 10-та актуализация на iOS, може да научите, като посетите следната връзка, а в настоящата статия ще ви покажем как бързо и лесно бихте могли да модифицирате обновения режим на заключен екран.

disable-widgets-lock-screen-ios-10-4-450x800

Преди всичко искаме да ви припомним, че вече не е нужно да отключите вашето устройство, за да отговорите на получено съобщение, прегледате прогнозата за времето или просто да си припомните всички предварително зададени бележки за деня.

Повече за изцяло обновения режим на заключен екран може да разберете, като посетите следната връзка, а въпреки че промените изглеждат изключително удобни, вероятно съществуват потребители, които биха желали да премахнат част от новите функции.

Съвсем традиционно, разработчиците на Apple са предвидили подобно индивидуализиране, а за да предприемете необходимите стъпки, преди всичко трябва да инсталирате най-новата 10-та актуализация на iOS, за което може да разберете повече, като натиснете тук.

disable-widgets-lock-screen-ios-10-1-450x800

При положение, че вашето устройство разполага с iOS 10, стъпките които трябва да предприемете за желаната от вас промяна са изключително лесни и бързи за изпълнение. След като отворите вашите системни настройки и докоснете върху Touch ID & Passcode, обърнете внимание на Allow Access When Locked.

Точно тук, по съвсем стандартен начин, бихте могли да включите или изключите по всяко време наличните Widget-и в режим заключен екран, с което не само ще индивидуализирате устройството съобразно вашите предпочитания и нужди, но и ще ускорите неговата работа, особено ако не разполагате с някое от последните поколения iPhone или iPad.

С повече любопитни промени, които може да ви предложи iOS 10, може да се запознаете, като натиснете тук, а със страхотното 7-мо поколение iPhone, като посетите следната връзка.

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.