imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Заложеното в iOS 12 приложение Measure се появи в App Store


Ако вашето устройство е iPhone поколение 6s или по-ново и вече сте инсталирали iOS 11, нищо не ви спира да изпробвате възможностите на страхотното MeasureKit приложение. Благодарение на иновативната AR разработка, всеки от вас може да вземе точните размери на помещението, в което се намира или на избран елемент по изключително лесен начин, но има и една малка особеност. Ще се наложи да заплатите сумата от 8.49 лв., но не и след появата на iOS 12, за което свидетелства и вече каченото в App Store приложение Measure.

За да не стане някоя грешка, подчертаваме, че приложението за измерване на Rinat Khanov, което използва иновативната ARKit връзка в iOS 11 няма да стане безплатно с появата на очакваната версия на мобилната операционна система. Всеки от вас ще може да свали тази разработка по стандартен начин от App Store, но вероятно няма да има никаква причина да предприемате тази стъпка. Официалната версия на iOS 12 ще ви запознае и с изцяло новото заложено приложение Measure. Разработката ще бъде достъпна за всеки потребител без да се налага да заплащате никаква сума.

Благодарение на Measure всеки от вас, стига да разполага със съвместимо с ARKit iOS устройство, ще може да провери точно с какви размери се отличава избран предмет или пък помещението, в което се намира, за което свидетелства и вече е качената в App Store официалната версия на разработката, но има и една малка особеност. За да я инсталирате,  ще се наложи да изчакате официалната версия на iOS 12, която вероятно ще се появи на 19 септември, да актуализирате вашата операционната система и сте готови, а ние ще ви покажем по какъв начин работи приложението.

Следвайте инструкциите на екрана. Преместете камерата към тази точка, от която желаете да започне измерването. Върху екрана на вашето устройство ще се появи бяла точка, оградена с пунктиран кръг, нещо като мерник, а вие трябва да докоснете върху него, за да фиксирате началната точка на измерване. Преместете екрана към следващата точка и приключете с измерването, като докоснете върху него или продължете, след като изберете иконата с малък плюс, която се намира в средната долна част на екрана.

За да запазите взетите размери, докоснете върху стандартния бутон за снимане, а за да разберете повече за възможностите, с които може да се похвали iOS 12, посетете тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.