imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето защо да актуализирате вашето YouTube приложение за iOS


Всяко ваше действие, включително и това да стартирате някое видео през приложението на YouTube за мобилната операционна система, изразходва определена част от заряда на вградената батерия във вашия iPhone. Платформата за видео съдържание за iOS 11 се отличава със значително по-голяма консумация на енергия, спрямо нейната версия за iOS 10, но нека видим и как да се справите с този малък и доста неприятен проблем.

Без значение от поколението на вашия iPhone, неговата батерия може да падне с между 8 и 10 процента при нормална яркост на екрана и то само след като стартирате видео през приложението на YouTube с една не толкова дълга продължителност от 10 до 15 минути, което ни навежда само на една мисъл. При всички положения нещо не е както трябва, но това не бива да ви стряска. Грешката е в приложението на Google, а за да се справите с нея, просто трябва да инсталирате последната версия на YouTube.

За целта отворете App Store, преминете към раздел Updates, след като докоснете върху неговата икона, която се намира в долната дясна част на екрана, потърсете последната версия на YouTube – 12.45 и стартирайте актуализацията по стандартен начин. След като процесът приключи, ще може да се насладите на безпроблемна работа и най-важното – за да изразходите 10 процента от вградената батерия ще трябва да отделите доста повече от 15 минути в рамките на приложението.

Въпреки че разработчиците от Google не описват кой знае колко обстойно появилата се грешка, с последната версия на YouTube за iOS вградената батерия няма да се изтощава толкова бързо, както и устройството няма да загрява в режим на стартирано видео съдържание, а за да разберете повече за популярното приложение, просто посетете тази връзка.

Източник: 9to5mac

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.