imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Потребителите проявяват голям интерес към HomePod


Apple представи своите нови продукти и операционни системи по време на WWDC 2017 в началото на юни, но измежду всички предложения определено се откроява изцяло новата интелигентна тонколона. HomePod може да се похвали със сериозно качество, до което застава и неговата по-висока пазарна стойност, но това не е толкова страшно. Съотношението е характерно за повечето продукти на Apple, а според последното проучване на MorningConsult – цената няма да отблъсне потребителите.

През последните няколко години домашните интелигентни аксесоари или поне конкурентните разработки на Google и Amazon се превърнаха в един изключително предпочитан продукт. Просто свързвате вашата тонколона към безжичната мрежа и получавате достъп до всякакъв вид, примерно аудио съдържание, но не трябва да подминаваме и най-голямото удобство. Вграденият интелигентен асистент е в състояние да изпълни всяка ваша команда, включително и всяка от тези, чрез които управлявате вашите домашни Smart аксесоари.

01_people_want_the_homepod

Всичко започна с домашната тонколона на Amazon – Echo. Разработката може да ви предложи достъп до интелигентния асистент на компанията и то без никакви допълнителни устройства. Малко след неговата поява в играта се включиха и предложенията на Google и Microsoft, но по всичко изглежда, че Apple няма да остане на заден план и в тази категория. Преди не повече от две седмици компанията представи своята нова интелигентна тонколона с вграден Siri.

02_people_want_the_homepod

HomePod все още е не само в процес на производство, но и на разработка, като предложението няма да се забави още кой знае колко. През последните месеци от годината компанията ще пусне своя нов продукт в рамките на Австралия, Великобритания и САЩ на цена от около 349 долара, която не само е по-висока от предложението на Amazon, но и е почти двойна. Echo се отличава с цена от 179 долара в САЩ, което поставя един не толкова малък въпрос.

Кой ще купи HomePod?

По всичко изглежда, че компанията не трябва да се притеснява по никакъв начин. Последният анализ на MorningConsult, отчитащ 2000 мнения, звучи обнадеждаващо за интереса към HomePod.

03_people_want_the_homepod

17 % от анкетираните отличават Echo като най-добрия продукт в категорията, след него се подрежда второто предложение на Amazon – Dot, с 12 %, докато разработките на Apple и Google хващат всяка по 11 %. Привидно резултатите на са кой знае колко впечатляващи, но все пак не трябва да забравяме, че HomePod се подреди до интелигентната тонколона на Google и то при положение, че още никой от анкетираните не е имал възможност да изпробва предложението.

Повече за HomePod може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.