imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Завидните успехи на Apple Music към средата на тази година


Удобството да разполагате с достъп до над 50 милиона висококачествени музикални предложения на всяко Apple устройство, с което разполагате, не е за подценяване в никакъв случай. Всеки потребител може да се докосне до предварително създадени Apple Music плейлисти, да генерира свои по доста лесен начин или да види какво ще му предложи раздел For You, който с всяка изминала версия и дори актуализация на iOS и macOS става още по-удобен и интуитивен.

Към март на миналата година Apple Music достигна до над 38 милиона потребители на платен абонамент, месец по-късно до над 40 милиона, към началото на тази година до 56 милиона, докато към днешна дата музикалната услуга гони завидната бройка от 60 милиона потребители на платен абонамент или дори може да ги е стигнала, макар и да не разполагаме с официална информация за това. Клиентите на стрийминг платформата се намират в рамките на 115 държави, докато конкурентата Spotify услуга към днешна дата разполага с над 75 милиона потребители на платен абонамент от общо 170 милиона, но нека видим и последните промени в раздел For You.

Просто трябва да докоснете върху иконата с малко сърце, която се намира в долната основна лента на Apple Music за iOS и пред вас ще се появят специално подбраните парчета за вас. Вече всеки потребител може да се наслади на доста по-персонализирани предложения, както и на по-широк набор от интересни колекции, като To Make You Smile и Starting Early, но има и още нещо. Раздел For You се актуализира изключително често, а ние ви припомняме, че студентите от Европа разполагат с възможност да се присъединят към Apple Music на преференциални условия.

До стандартния абонаментен план от 8.99 лв. на месец и този, чрез който може да споделите Apple Music с вашето семейство за 13.99 лв. на месец, се подрежда и една сравнително нова възможност или поне за европейските потребители. Студентските преференциални условия са достъпни в 82 държави по цял свят, включително и в нашата, а за да се възползвате от тях, трябва да сте регистрирани в системата на UNiDAYS.

Срещу сумата от 4.49 лв. на месечна база всеки студент може да получи пълен достъп до съдържанието на Apple Music, което към днешна дата включва над 50 милиона музикални предложения и доста предавания, част от които в реално време. Ако използвате повече продукти на Apple, като iPhone, iPad, настолен или преносим Mac, които са стартирани с един Apple ID акаунт, вашият нов абонамент ще бъде достъпен от всяко устройство, без значение къде го използвате. Достатъчно е да разполагате с интернет връзка, но има и едно малко условие.

За да сключите Apple Music абонамент, трябва да въведете данните на своята кредитна, дебитна карта или пък да изберете друг метод на плащане, като абонаментът ще се подновява по автоматичен начин в началото на всеки месец, а при положение, че искате да се възползвате от безплатния пробен период от три месеца, това може да стане без никакъв проблем.

За целта отворете приложението, след това изберете подходящ абонаментен план и сте готови. Системата отново ще поиска да регистрирате разплащателен метод, като в рамките на тестовия период, няма да се налага да заплащате никаква сума, независимо колко често използвате Apple Music. Ако не желаете след изтичане на безплатния тестов период да преминете автоматично към платен абонамент, трябва просто да изключите тази опция от настройките.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.