iphon7-plus-head

Ето и един завършен вариант на iPhone 7 Plus

#Новини
2016. 07. 12.

Съвсем скоро ви представихме висококачествените снимки на задния корпус на очакваното устройство, които може да си припомните тук, а днес разполагаме с изображения на цялото устройство, и то на вариант Plus, който ще разполага с двойна камера и 3 GB оперативна памет.

Въпреки, че предоставените от Weibo снимки не са с гарантиран произход, тяхното съдържание потвърждава една, може да се каже, забравена прогноза, според която очакваното 7-мо поколение iPhone ще разполага с вграден Smart connector, точно такъв, с какъвто са оборудвани и двата размера на iPad Pro.

Стига да може да се довeрим на изтеклите снимки, наличието на три хоризонтално разположени точки в долната задна част на устройството съвсем ясно показва удобната връзка, благодарение на която устройството ще може, както да се зарежда и синхронизира по един много бърз и лесен начин, така и да зарежда свързаните с него аксесоари.

iphone-7-pro-21

Повече за удобния Smart Connector може да научите тук, а ние обръщаме внимание на следващата интересна промяна, за която дори не бяхме срещали предположения до този момент. Бутонът за включване и изключване на звука, който се намира от лявата странична част на устройството, е премахнат. Любопитната промяна може да бъде обяснена с наличието на изцяло обновен и изключително функционален режим на заключен екран в очакваната мобилната операционна система iOS 10, с която ще дебютира iPhone 7.

На последно място, любопитните изображения, макар и с лошо качество, показват малка промяна в Home бутона на устройството. Според последните прогнози, които може да си припомните тук, вероятно той ще бъде изцяло заменен с чувствителен на допир Force Touch бутон – технология, която е в състояние да симулира усещането за натискане на физически бутон.

Очакваното устройство ще дебютира през месец септември, а с всички предположения, свързани с неговите технически характеристики, размер и дизайн, може да се запознаете, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

Добави коментар