AirTags вече са в производство и скоро ще бъдат пуснати на пазара

iMagazin
08/09/2020 ❘ 15:51

Вече ви запознахме с най-новото устройство, което очакваме да дебютира в продуктовото портфолио на Apple. Става въпрос за дискретните AirTags, които ще помагат на потребителите никога да не губят важните за тях неща. Изглежда дебютът на джаджата е все по-близо.

Последните сведения в тази насока идват от Nikkei, като агенцията твърди, че производството на аксесоара вече върви с пълна пара, а Apple се подготвя да го пусне на пазара заедно с iPhone 12 и следващото поколение Apple Watch. Всичко за AirTags можете да научите, като посетите тази връзка, а ние ще припомним, че слуховете за появата на подобно устройство далеч не са нови, особено след като от Apple леко се издадоха за намеренията си, когато през април в едно видео за Find My iPhone, се видя версия на iOS, която показа текст, включващ AirTags.

Освен за AirTags, от Nikkei споменават също, че се очаква производството на iPhone 12 да започне по-късно  този месец или в началото на октомври, което още веднъж потвърждава досегашните слухове, че тази година новите поколения iPhone ще се появят на пазара малко по-късно от обичайното. Очаква се флагшип моделите iPhone 12 Pro да бъдат с размери на диагонала от 6.1 инча и 6.7 инча, а наследниците на iPhone 11 да бъдат отново с 6.1 инча и едно по-компактно 5.4 инчово устройство. За да разберете повече за предполагаемите характеристики на очакваните смартфони, натиснете тук, а за да видите кога могат да се появят на пазара, посетете тази връзка

Припомняме, че сме в очакване и на скорошната поява на следващата генерация Apple Watch. Повече по темата можете да прочетете тук. Освен интелигентния часовник, вероятно през идните месеци, ще видим появата на iPad Air 4, който ще може да се похвали с безрамков дизайн и Touch ID сензор отстрани на устройството, както и първите over-ear слушалки, брандирани с логото на Apple - AirPods Studio.

Източник:MacRumors