Apple Pencil ще може да работи с очакваните iPhone поколения

Konstantin
01/08/2019 ❘ 00:00
През последните месеци разгледахме доста предположения относно появата на три iPhone поколения през септември. Всяко от тях ще може да се похвали не само с разпънат екран във всеки край и система за лицево разпознаване, но и със сериозна промяна в основните камери. Според повечето източници по-бюджетната линия ще разполага с двойна основна камера, докато от задната страна на корпуса на наследника на iPhone Xs ще откриете три 12 мегапикселови обектива, но има и още нещо. Вероятно очакваните устройства ще бъдат съвместими и с Apple Pencil. Припомняме ви, че през вече далечната 2007 година Стив Джобс не само представи първото поколение iPhone, но и постави доста сериозен акцент върху страхотната Multi Touch възможност, която определено може да измести, както вече се доказа, използваните към този отминал период от време стилуси. Вместо компактния аксесоар, може да използваме своите пръсти, които "вероятно никога няма да загубим, за разлика от писалката". По всичко изглежда, че иновативното решение на съоснователя на Apple от преди повече от десет години оказва влияние върху всеки съвременен смартфон, но времената се менят. Технологията напредна толкова сериозно, че към днешна дата приложението на Apple Pencil върху iPhone може единствено да разшири възможностите на мобилното устройство или пък просто да улесни неговата професионална употреба, зад което твърдение застава и изпълнителният директор на Apple Тим Кук:
Ако видите възможностите на тази писалка в комбинация с iPad или дори с iPhone – просто ще останете силно впечатлени. Всеки потребител може да създаде невероятни неща.
Комбинацията между Apple Pencil и iPad е повече от впечатляваща. Вече сме разгледали доста графични проекти, които са създадени единствено с помощта на двете устройства, но това не е всичко. Според последния доклад на Citi Research, скоро всеки от нас ще може да използва своята Apple писалка (макар и да не става ясно първото или второ поколение) и в комбинация с очакваните iPhone-и през сепмтеври, което няма да ни изненада по никакъв начин. Все пак сериозните размери на техните екрани определено позволяват употребата на умната писалка, а за да разберете повече за очакваните смартфони на Apple, посетете тази връзка. Източник: MacRumors