Apple пуска нови AirPods Pro през втората половина на 2021 г.

iMagazin
24/07/2020 ❘ 08:00

Според нови сведения, идващи от DigiTimes, Apple подготвя пускането на нов модел AirPods Pro през втората половина на следващата година. Тези слухове са в унисон с предвижданията на известния с точните си прогнози анализатор Минг-Чи-Куо.

Според източниците, популярните true wireless слушалки на Apple няма да бъдат актуализирани нито през тази, нито през първата половина на следващата година, като съществува вероятност новият модел да бъде отложен и за 2022 г. Това няма как да ни изненада, тъй като настоящата версия на AirPods Pro се радва на голяма популярност и се превърна в един от най-търсените Apple продукти за последните 12 месеца. 

Това, което може да отличи следващия модел AirPods, са сензори, служещи за измерване на редица здравни показатели. По този начин слушалките ще се превърнат във фитнес тракер и ще спомагат за подобряване на цялостното здравословно състояние, давайки сведения за сърдечния ритъм, направените крачки, както и разпознавайки движенията на главата.

Други слухове свидетелстват, че Apple подготвя нов базов модел AirPods, който може да бъде пуснат на пазара през първата половина на 2021 г. Първоначално Минг-Чи-Куо беше споменал, че няма да има промяна в дизайна на следващото поколение AirPods, но според последните му сведения, те ще бъдат с дизайн, идентичен с този на AirPods Pro. По този начин слушалките ще придобият по-компактна форма, запазвайки аудио функционалностите си.

Вече споделихме, че очакваме още тази година AirPods продуктовата линия да получи още един представител - висококачествени безжични over-ear слушалки - AirPods Studio. Повече за тях можете да разберете, като посетите тази връзка.

Източник:MacRumors