Ето как да рестартирате вашите безжични AirPods слушалки

Konstantin
18/07/2019 ❘ 00:00
Ако не знаете как да почистите AirPods, това може да стане доста лесно, но все пак трябва да внимавате. Вземете фина микрофибърна кърпа, не използвайте агресивни препарати и не ги нанасяйте директно върху слушалките и кутията за зареждане. Пръснете върху кърпичката и почистете корпуса. Чрез клечка за зъби почистете всичката мръсотия, която е попадната в тази част на слушалките, която се намира във вашите уши и сте готови, но нека видим и как да рестартирате слушалките при необходимост. Реално погледнато, няма никаква причина да прибягвате към рестартиране. AirPods работят изключително безпроблемно, но при наличието на някаква неизправност или просто ако батерията започне да се изразходва прекалено бързо, нищо не ви спира да направите един ресет. Стъпките през които трябва да преминете са доста лесни за изпълнение, но има и една малка особеност. Зарядната кутия трябва да бъде с вас.
  • Поставете слушалките в зарядната кутия.
  • Потърсете малкия скрит бутон от задната страна на кутията и го задръжте натиснат в продължение на не повече от 15 секунди.
  • Когато видите бялата светлинна индикация, разположена между двете слушалки при отворено положение на кутията или върху предната лицева част (при варианта с безжично зареждане) да мига, може да пуснете бутона.
Рестартирането няма да ви отнеме кой знае колко време. С това действие обаче AirPods ще изчезнат от вашия iCloud списък с устройства, което означава само едно. Ако сте решили да продадете слушалките, задължително трябва да преминете през описаните стъпки, а ако просто се е наложило да ги рестартирате, ще трябва да ги асоциирате отново с вашето Apple ID по стандартен начин. Повече за висококачествените безжични слушалки на Apple може да разберете, след като посетите тази връзка.