iMagazin Bulgaria стартира отново като независима медия!

Konstantin
01/07/2020 ❘ 12:00

Преди около десетина месеца преустановихме дейност, което явно не е никакъв проблем и то не поради друга причина, а защото днес с още повече енергия, ентусиазъм и независимост стартираме отново. Направихме някои малки визуални промени в iMagazin.bg за сметка на системата, която задвижва изданието. Тя вече е независима, изключително високоскоростна и не само. Вече може да стигнете по един значително по-лесен и интуитивен начин до важните за вас материали през всяко мобилно устройство или компютър, но нека видим и какво може да очаквате оттук нататък.

Ако през годините сте били измежду нашите фенове, трябва да знаете, че реално погледнато нищо няма да се промени значително, освен прецизната подредба на материали по специално създадени за целта категории и възможността за сортиране по брандове, продукти, системи и теми. Отново поставяме под светлината на прожекторите големите технологични производители, свързаните с тях аксесоари и операционни системи и не само. Няма да подминем и тази част от всички слухове, които идват от достоверни източници. Те биха могли да помогнат на преценката ви за покупка на продукт в този момент или за отлагане до появата на следващото поколение.

Нека не забравяме и интересните и задълбочени ревюта на всеки нов продукт. Ние сме критични, но и обективни. Ще се стараем да ви представяме всички положителни и отрицателни страни на всяка технологична новост по възможно най-детайлния и безпристрастен начин. Няма да подминем и всяко ново интересно приложение или игра, без значение дали е платено или безплатно, а с любопитните новини се надяваме iMagazin Bulgaria да се превърне в част от този времеви интервал от вашето ежедневие, в който разпускате пред своето мобилно устройство или компютър, но стига толкова за нас. Не трябва да забравяме и още една интересна част от днешната дата. Преди броени часове посрещнахме първата юлска утрин.

Не бихме могли да пропуснем емблематичното July Morning парче на Uriah Heep, с което ви пожелаваме незабравими летни месеци и се надяваме, че отново доста бързо ще се превърнем във вашата любима онлайн технологична медия!

Източник:iMagazin