iPhone 12 може да бъде представен на 8-ми септември

iMagazin
29/07/2020 ❘ 13:00

С наближаването на есента, когато, по традиция, очакваме появата на следващото поколение iPhone, спекулациите около датата на представянето на новия смартфон на Apple, зачестяват. Според последните слухове, събитието ще се състои на 8-ми септември. 

Вече ви представихме нашите предварителни прогнози, относно кога можем да очакваме да бъде показан iPhone 12, както и с какви характеристики ще разполага следващата генерация на популярния смартфон. Според скорошен слух, идващ от "ihacktu" (източник, който определено не е сред най-доказалите се, но в миналото е правил точни предположения относно плановете на Apple), компанията ще проведе изцяло онлайн събитие на 8 септември, когато ще бъдат представени четири нови модела iPhone, нов Apple Watch и нови iPad-и. Интересната прогноза се допълва от сведения за очаквана поява на AirPower. Ако си спомняте, тази разработка, представляваща поставка за безжично зареждане на няколко устройства, беше представена от Apple през 2017 г., а впоследствие остана само един нереализиран проект.

iHacktu твърди, че на 27 октомври ще има отделна презентация, посветена на iPad Pro и първите модели Mac със Apple Silicon процесори - "MacBook" и нов 13-инчов MacBook Pro. Източникът посочва също, че в случай, че събитието се състои физически пред публика, а не само онлайн, ще бъдат показани и "Apple Glass" очила за добавена реалност. Спекулациите за появата на подобен продукт се засилиха напоследък и ще бъде интерсно да разберем дали наистина ще намерят реализация. През годините сме ставали свидетели на доста случаи, когато Apple провеждат две събития в рамките на есенния сезон, така че донякъде сме склонни да се доверим на част от прогнозите на iHacktu. 

Нашите виждания относно новите продукти, които очакваме да видим от Apple през 2020 г., можете да прочетете тукРазбира се, няма да пропуснем да ви информираме за всяка по-интересна прогноза, както и за всички подробности около есенното събитие на Apple.  

Източник:Apple Insider