Изтекоха нови снимки на iPhone 12

iMagazin
19/08/2020 ❘ 11:43

Вероятно официалното представяне на новите покления iPhone ще се състои през следващия месец, а дотогва спекулациите около външния вид и характеристиките на очакваните смартфони продължават с пълна сила. Днешните изображения ни дават поглед отблизо върху външния вид и трите размера, с които ще могат да се похвалят iPhone 12 и iPhone 12 Pro. 

За да се запознаете с обобщението на очакванията ни за четирите модела iPhone, които ще се появят на пазара по-късно тази година, натиснете тук, а за да видите сравнение на техните размери с тези на актуалните поколения, посетете тази връзка.

Днешните изображения, с които са се сдобили Apple фенове от Израел, показват плоския дизайн на iPhone 12 и дори демонстрират неговото сходство с този на iPhone 4. Снимките са на макети на очакваните устройства, като подобни макети се появяват всяка година някъде по това време и се използват от производителите на калъфи и скрийн протектори, които да могат да проектират и произведат своите аксесоари за пускането на пазара на новите смартфони.

Това, което изображенията не ни показват е предполагаемото намаление на размера на площта в горната част на дисплея, където се помещават сензорите за Face ID. Причината е, че не всички отличителни белези на новите устройства се комуникират към фирмите, производители на аксесоари. Тъй като размерът на "острова" отгоре на дисплея не влияе върху дизайна на калъфите за iPhone 12, той не е отразен в макета. 

Припомняме, че от Apple обявиха официално, че тазгодишните нови модели iPhone ще се появят на пазара малко по-късно в сравнение с предишни години, а спекулациите относно точните дати за това все още продължават в интернет пространството. Ние няма да пропуснем да ви информираме за всяка по-интересна новина в тази насока, а, за да видите всички нови Apple продукти, които очакваме да бъдат представени в рамките на тази година, посетете тази връзка.

Източник:9to5Mac