Нови Apple продукти ще се появят съвсем скоро?

iMagazin
21/07/2020 ❘ 12:00

Вече мина почти месец от WWDC 2020 (Конференцията за разработчици на Apple), на която компанията представи своите нови операционни системи и потвърди, че Mac компютрите ще преминат към нов тип Apple Silicon процесори. Нови хардуерни разработки обаче не бяха показани, което изглежда съвсем скоро може да се промени.

Макар и да имаше слухове, че по време на WWDC ще видим появата на нов iMac с променен дизайн, наподобяващ този на iPad Pro, това така и не се случи, а във фокуса на прожекторите останаха - iOS 14, macOS Big Sur, watchOS 7, tvOS 14. Чакането обаче изглежда скоро ще свърши и ще видим нови Apple продукти, поне според доказалия се с точните си прогнози източник L0vetodream. Tози Twitter профил разкри предварително детайли за новия iPhone SE и последните iPad Pro модели, името на новия macOS - Big Sur, функцията за миене на ръце в watchOS 7, тази за преобразуване на ръкописните бележки в печатен текст в iPadOS 14 и др.

Базирайки се на тези вече осъществили се прогнози, сме склонни да се доверим на L0vetodream, който твърди, че някои продукти вече са готови да бъдат доставени. От поста не става ясно кои точно са продуктите, така че за нас остава само да гадаем. Едно предположение е, че става въпрос именно за нов модел iMac - предстои да разберем дали това ще се случи и дали компютърът ще получи нов дизайн или това ще се отложи за поколението с Apple Silicon процесори.

Можете да си припомните всички продукти, които очакваме Apple да предстаи до края на 2020 година тук. Сред тях са четири нови поколения iPhone, нов модел Apple Watch, висококачествени over-ear слушалки в премиум сегмента, нов iPad, както и чисто новите Air Tags, за които можете да разберете повече, като посетите тази връзка. Сред останалите продукти, които могат да получат актуализация, са Apple TV и HomePod.

Ние няма да пропуснем да ви информираме, веднага щом има някакво развитие и вече знаем какво са ни приготвили от Apple.

Източник:MacRumors