Нови слухове: Кога може да се появи iPhone 12

iMagazin
13/08/2020 ❘ 11:21

Лятото вече отива към своя край, което означава, че все повече доближава моментът, когато ще бъдат представени новите поколения iPhone. С настъпването на есента, спекулациите около най-чаканите продукти на Apple за годината традиционно нарастват. Днес ще ви запознаем с поредното предположение относно плановете на компанията от Купертино за остатъка от 2020 г.

Вече знаете за прогнозите, идващи от iHacktu, както и за официлното заявление на Apple, според което iPhone 12 ще се забави с няколко седмици, така че можем да преминем директно към днешното предположение. Този път източникът е проверен и доказал се във времето с точните си прогнози - става въпрос за Jon Prosser от Front Page Tech, чийто Twitter акаунт често е мястото, където научаваме Apple новините още преди да са се случили. Е, вярно, е че и той е имал не малко грешни прогнози, като тази, според която iOS ще се преименува на iPhoneOS или споделените от него снимки на предполагаемата AirPower поставка за безжично зареждане, които впоследствие се оказаха подвеждащи. Според него, Apple ще проведе събитие, на което ще предстви iPhone 12, като датата ще бъде през седмицата, започваща на 12 октомври - най-вероятно вторник, 13 октомври. Предварителните поръчки ще стартират на 16 октомври, а първите потребители ще могат да получат новите смартфони на 23 октомври

Prosser прогнозира, че iPhone 12 Pro моделите няма да се появят успоредно с iPhone 12, а ще се забвят до неопределена дата през ноември. Според анализатора, през седмицата, започваща на 7 септември, компанията "тихо" ще обяви Apple Watch Series 6 и нов модел iPad само чрез съобщение до медиите. През предишните години смарт часовникът беше част от събитието, на което бяха представяни новите модели iPhone. Според Prosser, тази информация не е напълно финализирана и съществува вероятност датите да се променят, особено заради неяснотата около датите на пускане на iPhone 12 Pro моделите. 

Ако искате да научите повече за очакваните четири нови поколения iPhone, натиснете тук, а за да видите всички продукти, които прогнозираме Apple да представи през тази година, посетете този линк.

Източник:MacRumors