Как да подпишете имейл с изображение през компютърното приложение Mail

Konstantin
23/07/2016 ❘ 00:00

Фабрично заложеното приложение Mail във вашето OS X устройство е изключително удобен и бърз вариант за управление на неограничен брой мейл акаунти, което го превръща в един доста предпочитан мейл клиент за повечето потребители.

След като в предната ни статия, свързана с удобното приложение, ви запознахме със стъпките, които трябва да изпълните, за да създадете така наречената смарт мейл кутия, която да визуализира единствено вашите непрочетени писма, днес искаме да ви запознаем с още едно удобство, което ще индивидуализира изпратените от вас писма.

email-signature-logo-image-mac-mail-1-610x483

Създаването на подпис, който да се визуализира в края на вашето съобщение, е една изключително удобна и ползвана функция, още повече, когато изпращате делова поща. Както повечето приложения, които са създадени да управляват вашите мейл акаунти, и фабрично заложеното приложение в OS X, Mail също притежава вградена функция, благодарение на която към подписа на вашите писма може да бъде добавено и изображение.

email-signature-logo-image-mac-mail-5

За да добавите желаното от вас изображение, преди всичко трябва да отворите приложението Mail, да спуснете основното падащо меню, а след това просто да кликнете върху “Preferences”, за да достъпите до настройките на приложението.

При положение, че горното условие е изпълнено, навигирайте до таб “Signatures”, а в отворения прозорец просто кликнете върху иконата с плюс, за да добавите нов подпис или изберете съществуващ, който да модифицирате.

email-signature-logo-image-mac-mail-2

Вмъкването на желан текст става по стандартен начин, а за да добавите изображение, трябва само да отворите папката, в която сте го запазили, а след това да натиснете върху него и задържайки маркера, да го пренесете и пуснете в дясната част на отворените настройки на вашето приложение Mail, точно срещу избрания за редактиране подпис.

Това е всичко, вече вашите съобщения могат да бъдат подписвани по един изключително бърз и лесен начин и с избрано от вас изображение, което най често е фирмено лого, което завършва по един представителен и елегантен начин вашето съобщение.

Източник: osxdaily