Съпоставка на актуалните iPhone поколения с 5.4 инчовия iPhone 12

Konstantin
30/07/2020 ❘ 08:00

Голяма част от източниците загатват за появата на цели четири нови смартфон поколения на Apple, като iPhone 12 и iPhone 12 Max или по-бюджетните варианти ще се отличават с диагонал на екрана от 5.4 и 6.1 инча, докато iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max, или смартфоните на Apple от най-висок клас, ще разполагат с диагонали от 6.1 и 6.7 инча, но това не е всичко. Добрата новина се крие в прогнозата за OLED екран при всяко от очакваните устройства, но нека видим и размерите на прогнозираната 5.4 инчова разработка, съпоставена с част от актуалните iPhone поколения.

Отново припомняме, че според повечето източници, 120 херцовата Pro Motion честота на опресняване ще намери своето място единствено в очакваните Pro поколения на линията. Бюджетните поколения ще разполагат с вградена двойна камера, докато линия Pro ще може да се похвали със система от цели три обектива от задната страна на своя корпус, но това не са единствените визуални промени. Вероятно ще видим плоска, подобно на последния iPad Pro странична рамка при устройствата от най-висок клас, но нека видим и колко по-малък е диагонала на 5.4 инчовия iPhone 12 от този на актуалните към днешна дата модели, който е индексиран с черен цвят върху съответното изображение.

Сравнение с екрана на iPhone 11 и XR

Сравнение с екрана на iPhone 11 Pro, XS и X

Сравнение с екрана на iPhone 11 Pro Max, XS Max

Нямаме информация точно с какви размери на корпуса ще се отличава прогнозираното 4.5 иново устройство, но бихме могли да допуснем, че ще бъде малко по-малък от iPhone 8 или от актуалното SE 2 поколение и по-голям от оригиналния iPhone SE. При всички положения, подобен размер смартфон с разпънат OLED екран във всеки край и вградена TrueDepth камера, която може да разпознае лицето на своя потребител ще се превърне в тотален хит и то не само заради практичните си размери и високотехнологичните си възможности, но и поради своята цена, която вероятно ще бъде най-ниска, спрямо останалите три прогнозирани модела.

За да разберете кога може да се появи 5.4 инчовата разработка, посетете тази връзка, а ние ви припомняме, че съществуват множество прогнози относно характеристиките на всяко от очакваните смартфон поколения на Apple, а ние подбираме не само с най-интересната част от тях, но и тези слухове, които идват от доказали се във времето със своята надеждност източници.

Източник:MacRumors