Свалете фабричните iOS 14 и iPadOS 14 фонови изображения

iMagazin
06/07/2020 ❘ 11:00

Преди около 2 седмици, Apple представи новата версия на своята мобилна операционна система - iOS 14. Тя се отличава с редица промени в дизайна, потребителския интерфейс, някои нови възможности и функции, които ще подобрят работата с вашия iPhone.

Днес няма да се спираме върху характеристиките на системата, или на това какво ново ще ни донесе тя, а ще хвърлим поглед върху фабричните фонови изображения, които iOS 14 носи със себе си. Знаем, че всяка операционна система на Apple идва с характерни за нея wallpaper изображение, като този път от компанията са заложили на цветни комбинации в топлата гама, като отново има версии и за тъмния режим на темата. От долните линковете можете да свалите изображенията във висока резолюция и да пренесете iOS 14 (или поне нейния фон) и на своя iPhone или iPad.

Фоновите изображения за iPhone:

Изображение 1

Изображение 2

Изображение 3

Изображение 4

Изображение 5

Изображение 6

Фоновите изображения за iPad:

Изображение 1

Изображение 2

Изображение 3

Изображение 4

Изображение 5

Изображение 6

За да свалите някое от новите фонови изображения и на своя iPhone или iPad във високо качество, отворете съответната връзка, задръжте с пръст върху избрания вариант и докоснете върху Add to photos. Остава само да го добавите като фоново и на вашето устройство, което може да стане през раздел Wallpaper на системните настройки.

Източник:My Techspace