Вече може да инсталирате iOS 12.4

Konstantin
23/07/2019 ❘ 00:00
Втората основна актуализация на iOS 12 се появи по време на организираното It’s Show Time събитие от Apple, което се проведе преди около три месеца. Няколко дни след официалната версия на iOS 12.2 се появи и първата бета на iOS 12.3, а ние имаме една добра новина. Вече всеки от вас може да инсталира и официалната версия на iOS 12.4, която се появи преди борени часове. За разлика от наложената практика, през последните два месеца се появиха две основни iOS актуализации и то плътно една след друга. Вероятно вече сте инсталирали третата, а ние ще ви покажем с какви промени може да се похвали четвъртата iOS 12 актуализация:
  • Възможност за прехвърляне на съдържание, включително и снимки през Automatic Set Up на ново iOS устройство, след като го доближите до старото.
  • Вариант за достъп до свалени материали през раздел My Magazines на Apple News.
  • Добавя всички свалени материали, включително и вестници към началния раздел на Apple News+.
  • Възможност за премахване на всички свалени и запаметени материали през Apple News, след като преминете през раздел History, след това Clear и докоснете върху Clear All.
  • Подобрена защита на заложеното Walkie-Talkie приложение за вашия Apple Watch.
  • Добавя HomePod поддръжка за потребителите в Япония и Тайван.
  • Вероятно с тази разработка компанията започва да подготвя операционната система за очакваната Apple Card услуга (кредитна карта, която ще може да се зарежда чрез Apple Pay), макар и в официалната бележка към iOS 12.4 да не се споменава нищо за това.
Не трябва да забравяте, че заедно с всички интересни промени, които този път не са кой знае колко много, четвъртата актуализация на iOS 12 поправя доста грешки и подобрява защитата на вашето устройство, което я превръща в силно препоръчителна за всеки един потребител. Трябва да знаете, че ако вече сте инсталирали последната версия на мобилната система, това означава, че вашето устройство е съвместимо и с iOS 12.4. За да инсталирате актуализацията, просто отворете Settings, след това General, преминете през Software Update и докоснете върху Download & Install, а за да разберете повече за промените, с които вероятно ще може да се похвали очакваната през септември месец нова версия на системата или iOS 13, посетете тази връзка.