Вградената iPhone 11 Pro камера в едно кратко видео на Apple

Konstantin
06/08/2020 ❘ 13:00

Без никакво съмнение, огромна част от потребителите вече са в очакване не само на новите версии на всички операционни системи на Apple, но и на прогнозираните iPhone 12 поколения. Според повечето източници, в рамките на идната есен (вероятно през октомври) ще се запознаем с цели четири изцяло нови модела, но това не ни спира по никакъв начин да се върнем към вградената тройна камера във високотехнологичното iPhone 11 Pro поколение, чрез новото заснето от Apple кратко видео с него.

Линията на корпуса на iPhone 11 Pro следва тази на Xs и Xs Max, рамката е от подсилена наръждаема стомана, докато размерите на екрана Pro и Pro Max остават без никаква промяна, което това не се отнася и за използваната технология - Super Retina XDR. Яркостта на екраните се равнява на 1200 нита, като заедно с това панелите изразходват с около 15% по-малко енергия, спрямо вградените в iPhone Xs и Xs Max, но нека разгледаме и вградената тройна камера, която без никакво съмнение заслужава вниманието на всеки потребител.

Видно от поредната видео реклама на смартфона на Apple от най-висок клас (или поне докато не се появи очакваното iPhone 12 Pro поколение през октомви), от задната страна на корпуса намира своето място система от три обектива. Един стандартен, един телефото и един ултра широк обектив, като всеки от тях се отличава с резолюция от 12 мегапиксела, а ние ще обърнем малко повече внимание на впечатляващите кадри.

Съвсем ясно е, че и двете видеа са заснети с тройната камера на iPhone 11 Pro, но по-интересната част се крие в техния автор. Първото предложение идва от ръцете на известния с La La Land и Whiplash режисьор Деймиън Шазел. Няма нужда да търсите някаква особена тематика в рамките на почти десет минутното видео. Просто различни сцени, които освен със своето високо качество се отличават и с вертикалното разположение на камерата по време на заснемане, докато във второто видео ще се запознаете с малко задкулисни кадри, разкриващи по какъв начин е заснето официалното Shot on iPhone предложение.

Източник:Apple