Вижте какво да направите, ако Photos за iOS блокира често

Konstantin
24/08/2020 ❘ 17:00

Без никакво съмнение и вашето внимание вече е насочено към официалната версия на iOS 14, което е съвсем разбираемо. Очакваме появата на разработката след около месец заедно с доста нови възможности и промени, но нека да се върнем към iOS 13. Вероятно вече сте се запознали с всички функции, които може да ви предложи все още актуалната версия на мобилната операционна система на Apple към днешна дата, а ние ще ви покажем какво да направите, ако заложеното приложението Photos блокира често или се изключва принудително.

Макар и промените в последната основна актуализация да не са кой знае колко сериозни, ако все още не сте преминали към нея, препоръчваме да го направите колкото се може по-скоро. Заедно с малките изменения, предложението ще подобри защитата на вашето устройство, но нека видим и какво да направите при проблем със заложеното приложение Photos:

  • Затворете приложението.
  • Рестартирайте своя iPhone по стандартен начин.
  • Освободете част от вградената памет в устройството.
  • Проверете дали имате достатъчно iCloud пространство, ако сте активирали iCloud Photos.

При положение, че вече сте преминали през описаните стъпки, но няма никакъв резултат, ще се наложи да проверите дали разполагате с последната актуализация на мобилната операционна система. Ако това не е така, инсталирайте най-новата налична разработка, което вероятно ще поправи нещата, но има и още нещо. Не трябва да забравяме, че заложеното приложение може да се опитва да синхронизира голяма обем от снимки с iCloud, стига опцията да е включена, а на вас не ви остава нищо друго, освен да се опитате да ускорите процеса, като преминете през следните стъпки:

  • Поставете своя iPhone в режим на зареждане.
  • Свържете устройството към Wi-Fi мрежа с достатъчно бърз интернет.
  • Включете приложението Photos и оставате устройството за няколко часа, което може да стане примерно някоя вечер, точно преди да си легнете.

Вероятно стъпките ще окажат положителен резултат и върху вашето заложено приложение, а ние ви припомняме, че за да преминете към официаланта версия на iOS 14 ще се наложи да изчакате още няколко седмици или дори до първата половина на октомври. Според повечето източници, точно тогава ще се дебютират очакваните iPhone поколения, а заедно с тях и новата версия на мобилната операционна система на Apple.

Източник:iMagazin